1. هذا الموقع يستخدم ملفات تعريف الارتباط (الكوكيز ). من خلال الاستمرار في استخدام هذا الموقع، فإنك توافق على استخدامنا لملفات تعريف الارتباط. تعرف على المزيد.

مطاعم ومقاهي باستا سيتا - Pasta Città

الموضوع في 'مطاعم مصر' بواسطة menna, بتاريخ ‏12 يوليو 2016.

هوتيل فور ارب | Hotel For Arab

دليل ماليزيا

  1. men

    menna رحالة

    إنضم إلينا في:
    ‏18 يونيو 2016
    المشاركات:
    874
    الإعجابات المتلقاة:
    1
    أَعْجَبَ:
    0
    Dislikes Received:
    0
    نقاط الجائزة:
    18
    الجنس:
    أنثى
    الإقامة:
    cairo
    [​IMG]
    ذا ووك - داخل بيفرلي هيلز
    السادس من أكتوبر, القاهرة, مصر.
    إيطالي



    ويست تاون هب من ساعة ما ظهر على الساحة وأصبح من أهم الأماكن اللي بتقدم تنوع مطاعم كبير في منطقة الشيخ زايد و6 أكتوبر عمومًا، بس ويست تاون أكيد مش المكان الوحيد في بيفرلي هيلز اللي بيقدم مطاعم حلوة، قدر باستا سيتا - Pasta Città الموجود في قلب The Walk في بيفرلي هيلز أنه يعمل شعبية كبيرة والسبب مكونات أكلهم اللي بيعملوها بنفسهم.

    باستا سيتا مطعم بسيط عنده قعدة أوت دوور فيها كراسي وترابيزات معدن، أما المطعم نفسه فتصميمه بسيط بنشوف فيه المواسير ظاهرة على الحوائط والإضاءة متعلقة على ارتفاع قريب.


    صحيح باستا سيتا بيقولوا أنهم مطعم إيطالي، لكن المنيو الكبيرة لها رأي ثاني، وهتلاقي فيها أطباق كثيرة مش إيطالي، عندك مثلاً أطباق سويسري منها كوردون بلو فراخ، وبيف ستروجانوف صاحب الأصول الروسية، وكمان كانتري فرايد تشيكن من أمريكا، وأخيرًا قسم خاص للفطائر، عمومًا المنيو فيها أصناف إيطالي زي الباستا والبيتزا والريزوتو وغيرهم.

    [​IMG]

    من بين مجموعة كبيرة من الأطباق قررنا نمشي على كلامهم ونطلب أكلات إيطالي منها بيتزا فراخ (45 جنيه) وباستا بنّا ألفريدو (55 جنيه)، ومعاهم طبق مقبلّات تشكين كريسبرز (35 جنيه).

    نتكلم الأول عن طبق المقبلات المكون من خمس قطع صدور فراخ مقرمشة طرية طعمها لذيذ، والطعم كان أحلى وأحلى لما غمسناه في صوص المسطردة بالعسل بطعمه الحلو واللاذع في نفس الوقت.

    أول حاجة وصلت كانت البيتزا بالفراخ –اللي طلبناها بجبنة زيادة وعجينة سميكة– وطعم الإضافات اللي عليها كان ماشي مع بعضه ومتوازن، طعم الفراخ المشوية كان روعة، أما الإضافات الثانية زي الطماطم ومعاها المشروم والزيتون فقدروا يسيبوا نكهة رائعة حتى بعد الأكل.

    نتكلم بعدها عن الألفريدو باستا بطعمها اللذيذ والمكرونة الفريش وخلطة الفراخ والمشروم بتتبيلتها الروعة وكمان صوص الألفريدو الأبيض المميز، والحقيقة أننا عمرنا ما نشبع منها.

    كان لازم نشرب حاجة نبلّع بها الأكل، فطلبنا What a Beautiful Dayبـ (25 جنيه) عبارة عن كوكتيل برتقال وليمون وجوافة وعسل معLife is Beautiful بـ (28 جنيه) عبارة عن كوكتيل فواكة من التفاح والخوخ والمانجو والفراولة.

    لما وصلنا للحلو، الجرسون طلب يختار طبق على ذوقه وإحنا وافقنا بدون تردد، الجرسون بعدها طلع على المطبخ، وبعد دقائق قليلة رجع ومعاه أطباقنا.

    نبدأ مع أول طبق وهو وافل بالشوكولاتة البلجيكي وعليه صوص شوكولاتة (35 جنيه)، وفعلاً الوافل كانت بيتي ومعمولة فريش وصوص الشوكولاتة الخفيف أضاف نكهة رائعة.

    طبقنا الثاني كان أوريو مادنيس (30 جنيه) عبارة عن قطع أوريو مطحونة عاملة ساندويتش ووسطه آيس كريم فانيليا وصوص توت أحمر لاذع، والحقيقة أنه كان مزيج هايل بين الطعم المسكّر واللاذع.

    آخر حاجة قبل ما نودعهم كانت من قسم المشروبات الساخنة وهي هوت شوكليت (25 جنيه)، طعم الهوت شوكليت كان حلو والشوكولاتة الذايبة كانت لذيذة وطعمه المسكّر الجميل بيفضل موجود حتى بعد ما خلصناه؛ نهاية ولا أروع ليوم لطيف.
     
    جاري تحميل الصفحة...