1. هذا الموقع يستخدم ملفات تعريف الارتباط (الكوكيز ). من خلال الاستمرار في استخدام هذا الموقع، فإنك توافق على استخدامنا لملفات تعريف الارتباط. تعرف على المزيد.

مطاعم ومقاهي فويجو - Fuego

الموضوع في 'مطاعم مصر' بواسطة menna, بتاريخ ‏12 يوليو 2016.

هوتيل فور ارب | Hotel For Arab

دليل ماليزيا

  1. men

    menna رحالة

    إنضم إلينا في:
    ‏18 يونيو 2016
    المشاركات:
    874
    الإعجابات المتلقاة:
    1
    أَعْجَبَ:
    0
    Dislikes Received:
    0
    نقاط الجائزة:
    18
    الجنس:
    أنثى
    الإقامة:
    cairo
    [​IMG]
    داخل الجزيرة بلازا
    الشيخ زايد, القاهرة, مصر.
    عالمي, سوشي, مشويات

    مفتوح
    11 صباحًا - 1 صباحًا

    "فويجو – Fuego" يعتبر من أشهر الأماكن اللى بـ تذكر لما تيجي سيرة السوشي، وخاصة كمان لما تيجي سيرة All You Can Eat، القاهريين بـ يحبوه وعندهم ولاء له، وبالتالي ما كانش غريب علينا أننا نروح فرع الجزيرة بلازا فى الشيخ زايد ونلاقيه زحمة رغم أننا ما رحناش فى ويك إند.

    المكان قعدته مقسمة لجزئين: جزء Open Air والثاني داخلي فى التكييف، قعدنا جوه شوية منتظرين أول ترابيزة تفضى بره، وعقبال ما نطلع بره بصينا على المنيو اللى هـ تتوه من كثر أصناف السوشي اليابانية والـ Options اللى فيها، واللى هـ تلاقيه كمان أنها مش بس فيها أصناف سوشي، لأ كمان بـ يعملوا باستا وساندويتشات برجر وفراخ، وستيك وكمان أطباق فراخ وسي فوود.

    طلبنا من المنيو شوربة طماطم (18 جنيه) ومن منيو السوشي أخذنا 2 سلامون نايجيري (20 جنيه)، و2 تيمبورا نايجيري (22 جنيه)، ونصف كريسبي رول "4 قطع" (29 جنيه)، وجولدن برمودا رول Golden Bermuda Roll "5 قطع" بـ (59 جنيه)، ومن المنيو العادية قلنا نجرب فويجو برجر (56 جنيه).

    أول حاجة جاءت لنا الشوربة، كان قوامها مضبوط وسخنة وكميتها تكفى اثنين، بداية كويسة لزيارتنا هناك، بعد شويتين كده جاء لنا البرجر وبعده السوشي، البرجر كان عبارة عن بيف مشوي على الفحم مع بيف بيكون وبيض ومشروم وجبنة سويسرية وخس وطماطم مقدم معاها بطاطس محمرة، الصراحة البرجر ما عجبناش خالص مافيهوش عصارة ولا البيف كان له تتبيلة تحس منها بطعم مختلف، الموضوع كان محبط بالنسبة لنا لدرجة أننا مش هـ نغامر لو رحنا لفويجو ثاني ونطلب حاجة غير السوشي.

    على عكس البرجر، السوشي بقى كان مسيطر، أول حاجة السلامون والتيمبورا نايجيري كانوا رائعين، الأرز كان مستوي كويس، التيمبورا بـ تكون مقلية بس فى نفس الوقت ما فقدتش طعمها، الكريسبي رول كان طعمه أقوى وأفضل بالنسبة لنا، الجولدن برمودا عبارة عن رول سلامون وجمبري وجبنة كريمي ملفوفين فى Seaweed مع أرز السوشي، وبـ تتقطع 5 قطع بعد ما تتلف وتتحمر فى زيت غزير، وبـ يقدم معاها صوص Spice Lemon Soy Sauce، الحقيقة ما كانش ده نوعنا المفضل لأن فكرة أنه مقلى غطت على طعم المكونات وكمان كان فيه طعم حاجة فى المكونات ضايقتنا "شخصيًا" لكن لما حطيناها فى الصوص السبايسي كان طعمها أفضل.

    اللى كان مفضل بالنسبة لنا كان بقى الكريسبي رول، وده عبارة عن جمبرى تيمبورا وأفوكادو وأرز من جوه، وعليه من بره أرز كريسبي بـ يقدم مع صوص الترياكي، فكرة المزج بين القرمشة والأرز الطري كانت ناجحة جدًا وطعمها مع الصوص كان مضبوط، ده أكثر نوع استمتعنا به الصراحة فى زيارتنا.
     

    جاري تحميل الصفحة...