دجاج بالصلصة الحارة

الموضوع في 'أخبار المسافرون العرب' بواسطة القاهرة 25, بتاريخ ‏26 ابريل 2011.

هوتيل فور ارب | Hotel For Arab

دليل ماليزيا

  1. القاهرة 25

    القاهرة 25 موقوف

    إنضم إلينا في:
    ‏17 مارس 2011
    المشاركات:
    305
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    أَعْجَبَ:
    0
    إبداءات عدم الإعجاب المتلقاة:
    0
    نقاط الجائزة:
    16


    المقادير
    دجاجة مقطعة - 3 بصل شرايح - ورق غار

    عودين اوثلاثة قرفة - ملح - ثلاثة فصوص ثوم
    3 فلفل احمر حار - ملعقة كبيرة كزبرة جافة - زيت
    ربع كوب صلصلة صويا - عصير ليمونة
    [​IMG]

    الطريقة
    * نضع الدجاج في قدر متوسط ونضيف عليه حبة من البصل الشرايح
    وكمان ورق الغار والقرفة والملح وملعقة صلصلة صويا ونحط الماء بالاخير
    ونتركة يغلي لدقايق ونزيل الرغوة اللي فوق وبعد هيك نغطي القدر ونخليه
    على نار هادية حتى ينضج الدجاج , بعد كذا نخرج الدجاج ونصفي المرقة

    * نفرم البصل المتبقي مع الثوم والفلفل الحار والكزبرة وتصير عندنا
    هالمقاديير
    [​IMG]

    * في المقلاة نحط زيت والصل والثوم المفرومين مع بعض
    [​IMG]

    * بعدها نضيف الدجاج ونقلبهم مع بعض
    [​IMG]

    * نحط نص المرقة عليية وكمان نضيف (بصل اخضر - طماطم - فلفل بارد وحار)
    مقطعين صغار مرة وكمان نضيف علييه عصير الليمون و بقية صلصة الصويا
    [​IMG]

    * ونخليهم يستو على الآآآخر ويقدم مع أرز ابيض
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

     
    الوسوم:

جاري تحميل الصفحة...