لحم ستيك بالطريقة الفلبينية

الموضوع في 'أخبار المسافرون العرب' بواسطة هندية, بتاريخ ‏22 يوليو 2011.

  1. هندية

    هندية عضو

    المقادير :-


    نصف كيلو
    ستيك

    سيراليون مقطع شرائح

    نصف كوب صويا صوص

    ربع كوب عصير ليمون

    ملعقه صغيره سكر

    3 بصلات متوسطه مقطعه شرائح

    ملعقه صغيره ثوم مفروم

    2 حبه بطاطس مقطعه كبير

    ملح وفلفل اسود


    9.jpg


    اخلطي صلصه الصويا مع عصير الليمون والسكر ونصف كميه الثوم والفلفل


    8.jpg

    ينقع اللحم في الصلصه مده ساعه


    7.jpg


    قطعي البطاطس واقليها
    6.jpg

    5.jpg



    في نفس مقلاه البطاطس حمري اللحم مع باقي الثوم


    4.jpg
    ضيفي البصل وقلبي وبعدين البطاطس


    3.jpg

    2.jpg

    وقدميه مع الارز الابيض

    1.jpg

    1000 عافيه
     

مشاركة هذه الصفحة