سمـك فيليـه .. مقلي و طآجـن

الموضوع في 'أخبار المسافرون العرب' بواسطة أنغام الماضى, بتاريخ ‏14 أغسطس 2011.


  1. السلام عليكم



    اليوم عملت طبقين مختلفين لسمك فيليه
    الاول مقلي عادي ما به شغلات كتير
    اتبله بالتوم والكمون والليمون والملح واتركه ساعتين
    {$title}


    اقليه بالدقيق و زيت ساخن

     سمـك فيليـه .. مقلي و طآجـن


    الطبق التاني هو اللي به شويه شغل
    وطعمه جنان  سمـك فيليـه .. مقلي و طآجـن
    طاجن
    اجيب صينيه و اضيف بها السمك الفيليه
    {$title}


    اقلي بصل و انزل معه فصين توم بالكمون وبعض الفلفل الحار
    و اكون مجهزه قرفص ومخرطاه صغير
    وانزل عصير الطماطم

    اسلق فريك لحاله ما بياخد وقت 10 دقايق
    وانزله على الخلطه السابقه
    {$title}



    وانزل عليها الخلطه السابق تحضيرها
    وادخلها الفرن تلت ساعه لا اكثر
    بحراره متوسطه
    و هذا الشكل النهائي
    {$title}


    عملت جنب الاطباق سلطة طحينه وطماطم
    {$title}


    صحه وهنا
     

    الملفات المرفقة: Download all post attachments

    #1 أنغام الماضى, ‏14 أغسطس 2011 في 7:08 مساءاً
    آخر تعديل بواسطة المشرف: ‏16 مارس 2017
comments powered by Disqus

مشاركة هذه الصفحة

جاري تحميل الصفحة...