سلطة التونة الحارقة لدهون

الموضوع في 'أخبار المسافرون العرب' بواسطة أنغام الماضى, بتاريخ ‏7 فبراير 2012.

  1. أنغام الماضى

    أنغام الماضى رحالة

    إنضم إلينا في:
    ‏15 يوليو 2010
    المشاركات:
    2,254
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    نقاط الجائزة:
    36


    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





    المكونات
    علبة تونة مصفاه من الزيت ومغسولة بالماء والخل

    *حبة واحدة من كل من (جزرة - خيارة- طماطمة -عصير ليمونة - فلفل اخضر رومى)



    *حزمة كرفس مقطع صغير

    *ملعقة خل التفاح

    *كمون مطحون او حصى كما تفضلين انا استعمل شوية مطحون وشوية حصى

    *فلفل اسود حسب الرغبة - رشة ملح

    الطريقة

    بنقطع كل الخضروات و الجزر ببشره

    ونقلب كل الكونات مع بعض ونقدمه زى الصورة

    وطبعا كلنا عارفين ان الكرفس من الاعشاب الحارقة للدهون

    كمان خل التفاح رائع فى حرق الدهون

    والكمون والليمون مجتمعين نتيجتهم هايلة وعن تجربة فى حرق الدهون

    غير ان الطبق مشبع جدااااااااا وسريع كمان


    تحيات معطرة ..

    ؤالف صحة

     

مشاركة هذه الصفحة