صنيه سبانخ بالبيض واللحم المفروم

الموضوع في 'أخبار المسافرون العرب' بواسطة أنغام الماضى, بتاريخ ‏17 ابريل 2012.

  1. أنغام الماضى

    أنغام الماضى رحالة

    إنضم إلينا في:
    ‏15 يوليو 2010
    المشاركات:
    2,254
    الإعجابات المتلقاة:
    0
    نقاط الجائزة:
    36




    {$title}



    صنيه سبانخ بالبيض
    واللحم المفروم

    {$title}

    {$title}

    صنيه السبانخ باللحم المفروم والبيض
    ***************************
    {$title}
    سبانخ + طماطم
    لحم مفروم + بصل + ثوم
    بيض + زبده
    التوابل : ملح + فلفل ابيض + بهار لحم + كزبره ناشفه + زعتر

    {$title}
    لو في سبانخ بايته من اليوم السابق
    ممكن نعمل منها الصنف ده
    نغسل السبانخ ونقطع الورق ونشوحها
    مع قليل من التوابل في الزبده
    ونضيف لها اللحم المفروم المعصج
    ونقلبهم جيدا ونفرشهم في صنيه
    ونضيف البيض من اعلي ونضع
    شرائح الطماطم من اعلي وندخلها
    الفرن لنكمل التسويه
    مده تسويه البيض فقط لان باقي المكونات مستويه
    ونخرجها وتقدم ساخنه وهي
    من الوجبات المفيده جدا
     صنيه سبانخ بالبيض واللحم المفروم
    بالهنا والعافيه

     

    الملفات المرفقة: Download all post attachments

    آخر تعديل بواسطة المشرف: ‏17 مارس 2017

مشاركة هذه الصفحة