صنيه سبانخ بالبيض واللحم المفروم

الموضوع في 'أخبار المسافرون العرب' بواسطة أنغام الماضى, بتاريخ ‏17 ابريل 2012.





  1. {$title}



    صنيه سبانخ بالبيض
    واللحم المفروم

    {$title}

    {$title}

    صنيه السبانخ باللحم المفروم والبيض
    ***************************
    {$title}
    سبانخ + طماطم
    لحم مفروم + بصل + ثوم
    بيض + زبده
    التوابل : ملح + فلفل ابيض + بهار لحم + كزبره ناشفه + زعتر

    {$title}
    لو في سبانخ بايته من اليوم السابق
    ممكن نعمل منها الصنف ده
    نغسل السبانخ ونقطع الورق ونشوحها
    مع قليل من التوابل في الزبده
    ونضيف لها اللحم المفروم المعصج
    ونقلبهم جيدا ونفرشهم في صنيه
    ونضيف البيض من اعلي ونضع
    شرائح الطماطم من اعلي وندخلها
    الفرن لنكمل التسويه
    مده تسويه البيض فقط لان باقي المكونات مستويه
    ونخرجها وتقدم ساخنه وهي
    من الوجبات المفيده جدا
     صنيه سبانخ بالبيض واللحم المفروم
    بالهنا والعافيه

     

    الملفات المرفقة: Download all post attachments

    #1 أنغام الماضى, ‏17 ابريل 2012 في 9:46 مساءاً
    آخر تعديل بواسطة المشرف: ‏17 مارس 2017
comments powered by Disqus

مشاركة هذه الصفحة

جاري تحميل الصفحة...