طريقة عمل السمك المشوي

الموضوع في 'أخبار المسافرون العرب' بواسطة قلب الاسد2000, بتاريخ ‏1 يناير 2011.

هوتيل فور ارب | Hotel For Arab

دليل ماليزيا

  1. السمكة المشوية


    [​IMG]



    المقادير :


    [​IMG]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x980.
    [​IMG]




    الطريقة :

    1- تشق السمكة بقدر الإمكان إلى الداخل حتى يمكن حشوها




    2- ترش السمكة بملح و فلفل من جوه و من بره


    3- يقطع الثوم و الليمون و البصل شرائح و يقطع الفلفل نصفين


    4- توضع السمكة على ورق ألومنيوم و تفتح ثم تحشى بالبصل و الكزبرة و الليمون و رشة فلفل أبيض و الشطة و الثوم و رشة ملح و ورق الغار و قطع البطاطس و قرون الفلفل
    5- تقلب السمكة و توقف على بطنها ثم ترش فلفل أبيض و زيت زيتون ثم توضع شرائح ليمون و بصل فوقها ثم تغلف بإحكام
    6- توضع في صينية و يوضع شرائح ليمون و ورق غار و شوية ماء في الصينية
    7- تدخل الفرن في حرارة 190 أو 200 من 1 ساعة : 4/1 1 ساعة حسب حجمها
    8- تزين السمكة بالكزبرة و الليمون و المكسرات و تقدم مع صلصة طحينة أو دقوس



    [​IMG]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 768x884.
    [​IMG]

     
    الوسوم:
  2. رد: طريقة عمل السمك المشوي

    [​IMG]

    عاشت الأياادي على الاكلات الطيبة والشهية..
    مشكووووووووورة
    لكِ ودي
     
  3. رد: طريقة عمل السمك المشوي

    شكراااااا على مرورك الجميل
    تحياتي
     

جاري تحميل الصفحة...