الكفته التركيه

الموضوع في 'أخبار المسافرون العرب' بواسطة قلب الاسد2000, بتاريخ ‏9 يناير 2011.

  1.  الكفته التركيه


    الكفته التركى
    المقادير
    ربع كيلو لحمه مفرومه
    1 كوب ارز مسلوق
    2 بصله مفرومه ناعم
    2 معلقة دقيق كبيرة
    3 فصوص ثوم مفرى
    2 بيضه ملح
    فلفل بهارات
    بقدونس للزواق
    الطريقه
    جيبي وعاء واسع وحطى فى اللحمه
    والارز والبصل والثوم والدقيق
    والملح والفلفل و البهار
    وقلبيهم جيدا حتى يتجانسو
    واعمليهم كرات متوسطة الحجم
    وحطيهم فى البيض
    واقليهم فى زيت ساخن
    حتى تصير لونها ذهبى
    طلعيها من الزيت وحطيها فى
    طبق التقديم وجمليها
    بالبقدونس.

     
  2. رد: الكفته التركيه

    يسلموو ايديكى على مجهودك الحلوو
    ودوم التالق
     

مشاركة هذه الصفحة