الكفته التركيه

الموضوع في 'أخبار المسافرون العرب' بواسطة قلب الاسد2000, بتاريخ ‏9 يناير 2011.

  1.  الكفته التركيه


    الكفته التركى
    المقادير
    ربع كيلو لحمه مفرومه
    1 كوب ارز مسلوق
    2 بصله مفرومه ناعم
    2 معلقة دقيق كبيرة
    3 فصوص ثوم مفرى
    2 بيضه ملح
    فلفل بهارات
    بقدونس للزواق
    الطريقه
    جيبي وعاء واسع وحطى فى اللحمه
    والارز والبصل والثوم والدقيق
    والملح والفلفل و البهار
    وقلبيهم جيدا حتى يتجانسو
    واعمليهم كرات متوسطة الحجم
    وحطيهم فى البيض
    واقليهم فى زيت ساخن
    حتى تصير لونها ذهبى
    طلعيها من الزيت وحطيها فى
    طبق التقديم وجمليها
    بالبقدونس.

     

    الوسوم:
  2. رد: الكفته التركيه

    يسلموو ايديكى على مجهودك الحلوو
    ودوم التالق
     
comments powered by Disqus

مشاركة هذه الصفحة

جاري تحميل الصفحة...